Dari novel Cintapuccino Kayaknya di indonesia pe…

Dari novel Cintapuccino Kayaknya di indonesia pernovelan remaja sedang marak2nya sama halnya dengan perfilmannya. Just wondering, masih nunggu, ada ga yang mampu bikin novel science-fiction? (Science fiction versiku loh, jd buatku novelnya Dewi:Supernova,dll; itu bukan termasuk kategori science fiction buatku. Buatku science fiction ato roman historis lebih menarik . Soalnya kalau novel remaja,

Good news to start my day :) This morning…uuuu…

Good news to start my day :) This morning...uuuuh aawww my back is so painful. This got to be because of that darn Kick Boxing &%@^#&*!! Well still I need to keep my body in shape...round shape. Aduh ngantuk, jam 4 pagi kebangun, that yellow creature was about to go to Netherland for couple of days. And like always kalo dia lagi siap2..kok gaduh yah. (Mboliiiinnnn happy hippo-nya abis beliin

Stubbornness vs. Narcissism Which one is yours??…

Stubbornness vs. Narcissism Which one is yours?? Stubborn, katanya dulu disebutnya stiborn or stuborn. Suddenly a picture of a donkey appears in my mind. Mmmm wait a second, it seems familiar...sooo...familiar. Arhh damn, it's me. >:/ Stubborn could mean persistent, difficult to deal with, obstinate, etc. But I prefer to be in "not responding mode" (eh nge-hang ehrhehe! :p). Stubborn is just

Who would ever thought Yesterday, my day was so …

Who would ever thought Yesterday, my day was so terrible. Everything has gone badly. My emotional was unstable. I had a fight with my friend because of his stupid mistake, so unbelievable. I could feel something is wrong. But I didn't know what. It was so terrible. My heart was beating so fast the whole day, my mind was full of something unexplainable. Today, I woke up very late. I missed the

unspoken words 2004-09-26 15:14:00

My Own BetrayalWhen I think I know myself very wellThat's when I start to show my betrayal --A little girl inside me is crying deep in vainA little girl inside me is longing for a saintShe told me that:She's afraid and needs someone to hold her tightShe's afraid and asks are things gonna be all rightA woman I become forces me to be wiseA woman I become leads me to realiseShe told

unspoken words 2004-09-26 15:14:00

My Own BetrayalWhen I think I know myself very wellThat's when I start to show my betrayal --A little girl inside me is crying deep in vainA little girl inside me is longing for a saintShe told me that:She's afraid and needs someone to hold her tightShe's afraid and asks are things gonna be all rightA woman I become forces me to be wiseA woman I become leads me to realiseShe told

Presiden Baru, Harapan Baru

"Dan pemenangnya adalah rakyat Indonesia..." Setidaknya itu yang dikatakan para reporter Metro TV dan Mallarangeng bersaudara dalam ulasan Quick Count mereka. "Indonesia telah berhasil melalui satu tahap penting dalam demokrasi dengan lancar dan damai...bla..bla.." Dalam hati kecil sih, masih kurang puas, .. soalnya yang terpilih bukan pak Amien . Hehe, tapi gak lah, namanya juga pemilihan

Presiden Baru, Harapan Baru

"Dan pemenangnya adalah rakyat Indonesia..." Setidaknya itu yang dikatakan para reporter Metro TV dan Mallarangeng bersaudara dalam ulasan Quick Count mereka. "Indonesia telah berhasil melalui satu tahap penting dalam demokrasi dengan lancar dan damai...bla..bla.." Dalam hati kecil sih, masih kurang puas, .. soalnya yang terpilih bukan pak Amien . Hehe, tapi gak lah, namanya juga pemilihan

Frau Durski oh Frau Durski…. Langganan tiap se…

Frau Durski oh Frau Durski.... Langganan tiap semester menghadap Frau Durski. Napa ya, tapi kok kayaknya males bgt urusan ama Frau Durski. Abis tension banget tiap kali ngadep dia. Semester pertama, gara2 zulassung dari dia telat, aku jadi telat dateng. Dah gitu pas dateng dimarahin abis2an lagi gara2 ga bisa ngomong jerman. Beu. Karena semua proses telat, dapet semesterticket juga telat.